En lille hilsen fra Bilbao

28.07.07 | 14:20 | Tim

Joachim havde jo lovet at vi ikke videobloggede denne gang, men saa var der jo en videostander foran Guggenheim i Bilbao. Vi beklager.
Se video.

UPDATE 08.09.07 - Joachim
Videoen var pakket ind i en eller andet åndsvag player, som ihvertfald ikke virkede på Mac .
Jeg har fået hevet filmen ud så den kan ses af alle. Så nu er der ingen vej uden om - heller ikke for Rasmus og hans Firefox. Opleve tosserne i Bilbao:

3 kommentarer til “En lille hilsen fra Bilbao”

 1. Rasmus
  28.07.07 kl.21:18
  1

  Mac-brugere kan glæde sig over, at videoen heldigvis ikke virker. I hvert fald ikke i FireFox.

 2. Joachim
  30.07.07 kl.18:31
  2

  Ak ja - jeg havde naesten gaettet det da jeg stod foran standeren og smed en euro i…og lige nu glaeder jeg mig over at videoen heller ikke virker i IE paa Windows…men ok, jeg sidder ogsaa paa den mest snuskede internet-cafe i hele Nordspanien…

 3. Christina
  31.07.07 kl.02:36
  3

  Æh… videoen virker fint i min IE 6.0 i mit Windows XP… altså, vi taler her om fuld dataoverførsel, med andre ord (tilsyneladende, i hvert fald) - fjogede grin and all. Kom godt hjem, eller gå forsigtigt, eller hvad det nu hedder.

Skriv en kommentar